Final Four Μεικτών Παίδων: Στον τελικό η ΕΠΣ Ξάνθης!

Είναι γεγονός! Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων. Η εκπρόσωπός μας, πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό μετά τη νίκη της στα πέναλτι (1-1 κ.α. 4-2 πέναλτι) επί της ΕΠΣ Αχαΐας το πρωινό της Τρίτης, στην Κατερίνη. Οι παίκτες του Τόλη Κουτρουλού έβγαλαν και πάλι ψυχή και παρότι έχασαν ευκαιρίες στο α’ μέρος, στην επανάληψη ισοφάρισαν στο άνοιγμα του σκορ από την Αχαΐα και στα πέναλτι είχαν την ψυχραιμία, την ικανότητα και τον… Χατζή για να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση!

Στο πρώτο ημίχρονο το 0-0 αδικεί θα λέγαμε την ξανθιώτικη ομάδα που παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική και είχε ευκαιρίες με τους Ιωσηφίδη, Πατήρα και Πιστικό για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, στο β’ μέρος η ΕΠΣ Αχαΐας ήταν αυτή που προηγήθηκε κάνοντας το 1-0 λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης, ενώ η ΕΠΣ Ξάνθης στο 72′ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά την όμορφη ατομική ενέργεια και το σουτ του Πατήρα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Χατζής συνέχισε το… βιολί του σταματώντας δύο φορές χτυπήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ η Ξάνθη ευστόχησε με τους Αναστασιάδη, Μετετζίδη, Πατήρα και Χότσκα και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό!

Η σύνθεση της ΕΠΣ Ξάνθης: Χατζής, Μαρκοσιάν, Κούτρας (55′ Χότσκα), Τυριάκης, Χαϊτίδης, Αναστασιάδης, Μετετζίδης, Πατήρας, Ιωσηφίδης, Πιστικός (55′ Τεφήκογλου), Γιουρούκ (74′ Τσολακίδης). Στην αποστολή ήταν και οι Κριτσιμάλης, Χατζηβασιλείου, Καραγεωργός, Παπαθεοδώρου.

Ο άλλος ημιτελικός που ξεκίνησε στις 14:00 στο γήπεδο Πιερίας μεταξύ της ΕΠΣ Αθηνών και της ΕΠΣ Δράμας ανέδειξε νικήτρια την Δραμινή ομάδα με 2-1. Μεθαύριο (12/4) είναι προγραμματισμένος ο μικρός (11:00) και ο μεγάλος (14:00) τελικός.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ FINAL FOUR!

Σχετικά άρθρα